Date nettsider victoria dating

date nettsider victoria dating

Google har avtaler med nettsteder der de betaler for å få inn annonser. Nettstedene selv styrer ikke dette, men avisene kan gå aktivt inn å blokkere for uønskede annonser. Ifølge nettstedets egenreklame retter de seg mot voksne som «fortsatt er klare for en flørt og som ønsker å leve et lidenskapelig liv». Dette segmentet er relativt nytt i datingsammenheng, forteller Sigurd Vedal, gründer og administrerende direktør i datingnettstedet Victoria Milan.

De legger ikke skjul på hvem som er deres målgruppe. Vi tilbyr en arena for folk som vil møtes, sier Vedal til tv2. Medlemstallene viser at det var behov for en datingside beregnet på folk som er i et forhold, sier gründeren.

Totalt har vi En av fire mødre har vært utro. Tjenesten er et uttrykk for at mye av flørtingen har flyttet seg fra utesteder til internett. Nett-dating foregår i edru tilstand og under kontrollerte former, påpeker Victoria Milan-sjefen.

Vi får betydelig med takkebrev fra folk som sier vi har reddet forholdet, sier Vedal. Eva Tryti, psykolog og forfatter av boken «Evig din? Norsk forskning viser at de som har mulighet til det, oftere er utro. Det gjelder for eksempel folk med mange reisedøgn. Slike nettsteder gir større anledning og frister til å være utro, sier Tryti. I noen tilfeller er det likevel slik at seksualiteten må legges utenfor forholdet om forholdet skal fungere, sier Tryti.

Det finnes folk som biter tennene sammen og sier at dette går bra, for jeg er så glad i partneren min. Men i lengden gjør det ikke det, sier hun. Om begge er enige om at det må til for at forholdet skal vare, kan en datingside på nett være et diskret og ordentlig alternativ, mener Tryti.

Tilbyr millioner i sex-dusør mot presidentkandidat. Samlivsterapeut og daglig leder Kate Elin Søyland ved privatpraksisen Åpen Dialog i Sandnes synes både det er trist og provoserende at folk oppfordres til utroskap. Faren er at slike nye datingsider for gifte og samboere vil trigge etterspørselen - også for de som ønsker å være trofast, sier Søyland. Kone var utro — saksøker telefonfirma.

Dette vet noen kommersielle aktører å utnytte — dessverre, sier samlivsterapeuten. Her er noe av det vi har funnet om emnet:. Jeg mener dette er opp til hver enkelt. Jeg begynte å date før selve skilsmissen var ferdig.

Jeg hadde vært separert lenge før jeg søkte om skilsmisse. Selve skilsmissen dro ut i tid, hele 2. Dette gjorde skilsmissen komplisert. Da avgjørelsen om skilsmisse først er tatt, er det ingen grunn til å vente. Ingenting vil endre avgjørelsen om skilsmisse. Jeg savnet lidenskapen, min ektemann hadde aldri noe pent å si om meg. Så jeg bestemte meg for å begynne å date igjen og finne meg en partner som ville gi meg lyst og glede igjen.

Jeg tror ikke det har noe med papirer å gjøre. Mitt største problem var å hoppe fra et forhold til et annet, noe som kan være stressende for et nytt forhold. Så langt har ingen av mine skilte venner fått det første forholdet etter skilsmissen til å vare. Jeg tror at man trenger tid å komme seg til hektene igjen etter en skilsmisse, for å bli sunn og frisk selv.

Derfor prøvde jeg utroskaps dating og ønsket å møte en gift kvinne. Jeg var ikke klar for et nytt, seriøst forhold. Det er helt klart at hvis man dater mens man er gift så er man utro. Jeg bestemte meg for å gå fra konen min og begynne å date en yngre dame. Jeg fant noen på en utroskapsnettside og jeg har funnet akkurat det jeg har sett etter i mange år. Lidenskap, oppmerksomhet og mange glade smil og lykkelige stunder. Å ha en affære med et par damer hjalp meg å overkomme de vanskelige periodene.

.